gestern

namnam1
Moii! Tässä teille pari kuvaa eilisestä. Meille tuli illalla vieraita ja ne oli tosi puheliaita joten mulla ei ollut tylsää. Kaiken lisäksi pystyin vastaamaan kaikkeen mitä ne kysy, vaikka puhuivatkin todella nopeasti. Tää saksankielen ymmärtäminen on tarttunut todella nopeasti. Tuntuu jotenkin oudolta, että vanhemmat kysyy kotona haluatko oluen illalla kun katsomme telkkaria. Vastauksena tulee suoraan ei kiitos jostain syystä. Eihän se olut ole muutenkaan oikeen mun makuun. Kävimme perheen isän kanssa eilen poimimassa karhunvatukoita. Niistä teemme alkoholia isovanhemmille joululahjaksi. Pitää vaan odottaa ja antaa marjojen seistä muitten aineskten seassa kymmenen viikkoa. Sain maistaa jo valmista karhunvatukka alkoholia ja oli oikeesti aika hyvää. 
Kouluun vielä melkeen kaksi viikkoa, eli 4.9... Mun piti tänään mennä treenaamaan futista, mutta nappikset ei oo vieläkään tulleet postissa. Nyt lähen ihan just kauppoihin kiertelee, byeee! :) emilia

3 kommenttia :

 1. tosi kivat värit nois kuvis! :)

  VastaaPoista
 2. kuulostaa kivalta! hei voisiks tehä postauksen tost kaupungista mis nyt oot, sillai et kerrot vähä mitä kaikkee sielt löytyy ja laitat paaaljon kuvii? :)

  VastaaPoista
 3. KIITOS :))
  joo voin tottakai kuhan pääsen kaupungille kuvailemaan kunnolla! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana